ΚΟΝΤΙΝΟΙ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΙ

Κατερίνη

Η πόλη της Κατερίνης είναι η πρωτεύουσα του νομού Πιερίας και φημίζεται για την αγορά της, τη νυχτερινή ζωή της, το εντυπωσιακό Δημοτικό Πάρκο με τα γραφικά σιντριβάνια και το άφθονο πράσινο.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ Κατερίνη ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

Παραλία Κατερίνης

Η παραλία Κατερίνης είναι μια τουριστική περιοχή της Πιερίας που τους καλοκαιρινούς μήνες αποτελεί πόλο έλξης για τουρίστες από όλο τον κόσμο και την Ελλάδα. Φημίζεται για τη νυχτερινή ζωή της και τα τουριστικά μαγαζάκια, bar, club και τα πολλά beach bar που εκτείνονται σε όλη την έκτασή της.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ Παραλία Κατερίνης ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. 

 Όλυμπος - Λιτόχωρο

Μια ακόμη κοντινή απόδραση είναι και ο Όλυμπος με το Λιτόχωρο, η κατοικία των 12 θεών σύμφωνα με τη μυθολογία. Μια περιήγηση σε αυτό το πανέμορφο και ψηλότερο βουνό της Ελλάδας, στα Πριόνια, στο φαράγγι του Ενιπέα, στη μονή του Αγίου Διονυσίου. Ο Όλυμπος με τις πολλές πηγές του και τη πλούσια χλωρίδα και πανίδα θα σας μείνει πραγματικά χαραγμένη βαθιά στη μνήμη σας. 

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ Όλυμπος Λιτόχωρο ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. 

Δίον

Για τους λάτρες των αρχαιοτήτων και της ιστορίας το Δίον είναι μια ιδανική επιλογή. Υπάρχει δυνατότητα επίσκεψης στον αρχαιολογικό χώρο του Δίου και στο μουσείο, καθώς και η δυνατότητα παρακολούθησης συναυλιών και θεατρικών παραστάσεων που διοργανώνονται κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού στο αρχαίο θέατρο του Δίου στα πλαίσια του «Φεστιβάλ των Μουσών».

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ Δίον ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.  

Παλαιός Παντελεήμονας

Ένας ορεινός παραδοσιακός οικισμός της Πιερίας είναι και ο Παλαιός Παντελεήμονας , γνωστός πλέον σε όλη την Ελλάδα και όχι μόνο για τη γραφικότητα του και τη θέα στο Θερμαϊκό κόλπο , αλλά και της ζεστασιάς που αποπνέουν τα πέτρινα δρομάκια και τα παραδοσιακά κτήρια του.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ Παλαιός Παντελεήμονας ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. 

Πλαταμώνας

Άλλη μια τουριστική περιοχή της Πιερίας είναι και ο Πλαταμώνας με πολλά μαγαζιά με τουριστικά είδη, ταβερνάκια, καφετέριες και beach bar. Αξιοσημείωτο της περιοχής είναι το κάστρο του Πλαταμώνα απ' όπου η θέα στη θάλασσα και το απέραντο γαλάζιο είναι μαγευτική.

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ Πλαταμώνας ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.

Ελατοχώρι

Το Ελατοχώρι είναι ένας ορεινός οικισμός που ανήκει στη Δημοτική Ενότητα Πιερίων του Δήμου Κατερίνης στο Νομό Πιερίας. Αποτελεί ένα από τα πιο γνωστά χειμερινά τουριστικά θέρετρα της περιοχής και φιλοξενεί το μοναδικό χιονοδρομικό κέντρο του νομού. 

ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΣΤΟ Ελατοχώρι ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ.